Ekm

Kod Haftası bu yıl 7-22 Ekim tarihleri arasında düzenleniyor. Biz deokul olarak Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılı temasıyla öğrencilerimizle kodlama etkinlikleri düzenlemekteyiz. Bu kapsamda Code.Org, KodlaBüyü,Tİnkercad,3D YAzıcı,Little Dot, Compute.it gibi platformaları kullanarak kodlama çalışmlarımızı farklı sınıf düzeylerinde yürütmekteyiz.

Ekm

14 Ekim Cumartesi günün düzenlenen Anakara gezimizde öğrencilerimizle birlikte Anıtkabir, 1. MEclis Kurtuluş Müzesi, 2. Meclis Cumhhuriyet Müzesi, TBMM, 15 Temmuz Anıtı, Millet Kütüphanesi, MTA Tabiat Müzesi ziyaret edilmiştir.

Ekm

Demirci Kaymakamı Sayın Adem KAYA okul müdürümüz İsmail ÇETİNKAYA'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu, sınıflarımızı ziyaret etti ve yapılan çalışmalar hakkında okul müdürümüzden bilgiler aldı. Kaymakamımıza ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.

Ekm

Bursluluk sınavını kazanan öğrencilerimize madalyaları verildi.

Ekm

Eski okul müdürümüz İsmial Hakkı GÜL'ün Sabancı Öğretmenevi Müdürlüğüne, , Özel Eğitim Öğretmenimiz Özlem YUMUŞAK'ın Demirci Rehberlik ve Araştırma Merkezine ve Müzik Öğretmenimiz Onur ÇALHAN'ın Fatih ortaokuluna tayinleri çıkması nedeniyle okulumuz öğretmen ve idarecileri ile Sabancı Öğretmenevinde veda yemeği düzenlendi. Düzenlenen yemekte okul müdürümüz İsmail ÇETİNKAYA emek ve başarılarından dolayı öğretmenlerimize teşekkür ederek hediyelerini  takdim etti. Okulumuza olan katkılarından dolayı arkadaşlarımıza teşekkür ediyoryeni görev yerlerinde başarılar diliyoruz.

Nis

Okul sporları kapsamında Manisa'da düzenlenen taekwando küçükler il seçmesinde öğrencimiz Ömer Faruk KARADEMİR il 3.sü olmuştur.

Öğrencimiz Zeynep Sena ÖZKARA Muğla'da düzenlenen Oryantring şampiyonasında kendi kategorisinde Türkiye 1. si olmuştur.

Manisa Scores in Kahoot bilgi yarışmasında ilçemizde 6. sınıflarda Emir GÜRSAN, Ahmet Tuna DURAN, Ayhan YILDIRIM ilçe 3.sü olmuştur.

Manisa Scores in Kahoot bilgi yarışmasında ilçemizde 7. sınıflarda Goncagül EROĞLU, Ecrin ALPAY, Nilgün AKARSU ilçe 1.si olmuştur.

Öğrencilerimize madalyaları okul müdürümüz İsmail HAkkı GÜL tarafından verilmiştir. Öğrencilerimiz tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

16.03.2023 Perşembe günü LGS sınavına girecek 8. sınıf öğrencilerimizle Manisa Fen Lisesi, Turgutlu Halil Kale Fen Lisesi ve Akhisar Fen Lisesine gezi düzenledik. Fen Liselerinde yöneticilerimiz liselerini anlattılar öğrencilerimiz farklı etkinlikler deneyimlediler.

Kas

24 Kasımda öğretmenler günü ilçe programı okulumuzun hazırladığı etkinlikler ile kutlandı. Mehmet Akif ERSOY gençlik merkezinde düzenlenen programda öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla şiirler, şarkılar, sunu ve tiyatro gösterisi düzenlendi. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.

Ekm

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımızı gerçekleştirdik. Sonrasında veli öğretmen görüşmelerimiz yapıldı. Toplantıya katılım sağlayan velilerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

2022 LGS'de tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincilerinden olan öğrencimiz Barış Mert ÇETİN'i tebrik ediyoruz.

May

Şehrim Benim Evim Projesi ile öğrencilerimiz Manisa ve ilçelerini ziyaret edip ilimizi tanıyorlar. Bu kapsamda düzenlenen Kula ilçesini, tarihi ve kültürel yapılarını tanıtan geziye 7. sınıf öğrencilerimiz katıldı.

May

Çevrimdışı Zamanlar Bizi Hayata Bağlar Projesi kapsamında 7. sınıf öğrencilerimizle "Kitap Okuma Faaliyetleri" ve "Teknoloji Deposu" faaliyeti gerçekleşmiştir.

Öğrencilerimize faaliyetler ile birlikte teknolojinin olumlu ve olumsuz yönleri anlatılarak proje ile ilgili kazanımlar verilmiştir..

Faaliyet ile birlikte öğrencilerimizde sosyal ve etkili iletişim üzerine farkındalık oluşturulmuştur..

Projeye katılan ve destekleyen tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Mrt

8. sınıf olup LGS sınıfına gidecek öğrencilerimiz ile İzmir Fen Lisesi, Manisa Fen Lisesi ve Turgutlu Fen Lisesini ziyaret ederek bu okullar hakkında bilgi aldık.

Mrt

2022 Afet Tatbikat Yılı kapsamında 81 ildeki tüm okullarda eş zamanlı olarak düzenlenen Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı okulumuzda da gerçekleştirildi. Sonrasında Sivil Savunma haftası kutlandı.