Gençlik Projeleri Destek Programı Başvurumuz Kabul Edildi

Okulumuzun Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlemiş olduğu Gençlik Projeleri Destek Programı başvurusu kabul edildi. Projeye başvuran Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Sümeyra BOLAT'ın 'FUAT SEZGİN UFKUNU YAŞATIYORUZ' isimli projesi onaylanarak hibe almaya hak kazandı. Öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Gençlik Projeleri Destek Programı (GPDP), Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerimizin hayallerini desteklemek, gönüllülük çalışmalarını güçlendirmek, ülkemiz ve insanlık için yenilikçi fikirlere ve girişimlere imkan tanımak, kültürel etkinliklere ve sanata katılımı öncelemek, gençlerimizin kişisel ve sosyal gelişimlerine katkı sunmak, çevreye ve tüm canlılara duyarlılığı artırmak, aktif bir hayat tarzını teşvik etmek hedefleri doğrultusunda yürütülmektedir.

Projemizin başlangıcı 01.04.2020 ve bitişi 01.07.2020 olarak belirlenmiştir.

Yayın: 06.12.2019 - Güncelleme: 19.12.2019 09:15 - Görüntülenme: 293