Etiket Sonuçları: Gezi

Ekm

14 Ekim Cumartesi günün düzenlenen Anakara gezimizde öğrencilerimizle birlikte Anıtkabir, 1. MEclis Kurtuluş Müzesi, 2. Meclis Cumhhuriyet Müzesi, TBMM, 15 Temmuz Anıtı, Millet Kütüphanesi, MTA Tabiat Müzesi ziyaret edilmiştir.

Mrt

16.03.2023 Perşembe günü LGS sınavına girecek 8. sınıf öğrencilerimizle Manisa Fen Lisesi, Turgutlu Halil Kale Fen Lisesi ve Akhisar Fen Lisesine gezi düzenledik. Fen Liselerinde yöneticilerimiz liselerini anlattılar öğrencilerimiz farklı etkinlikler deneyimlediler.

May

Şehrim Benim Evim Projesi ile öğrencilerimiz Manisa ve ilçelerini ziyaret edip ilimizi tanıyorlar. Bu kapsamda düzenlenen Kula ilçesini, tarihi ve kültürel yapılarını tanıtan geziye 7. sınıf öğrencilerimiz katıldı.